Bang dat vracht gestolen wordt door een overvaller? Niet nodig, er bestaat namelijk TAPA-transport. TAPA-transport is beveiligd transport. Lees snel de drie voordelen van deze beveiligde transport. 

Ladingdiefstal voorkomen

De meest voor de hand liggende reden waarom het voordelig is om Beveiligd Tapa transport te hebben is het voorkomen van ladingdiefstal. In de transport is de belangrijkste taak alle goederen zo goed mogelijk te vervoeren en ook met alle goederen aan te komen bij de eindbestemming. Daarom is Beveiligd Tapa transport erg handig om te hebben en geeft het voor de service die verleend wordt een goed gevoel dat er een bond achter de vervoerder staat mocht er toch iets misgaan. Ook kan er bij een goede beveilig meer worden afgesproken dan alleen beveiliging onderweg. Ook Warehousing in Nederland is een manier van veilig omgaan met goederen en hier de verantwoordelijk over delen.

Manier van differentiëren

Naast het feit dat een vervoerder wilt dat de goederen veilig en goed van a naar b worden gebracht is het hebben van een Beveiligd Tapa transport ook voordelig voor de marktpositie. Een leverancier is betrouwbaar en word aangeraden als deze extra diensten kan bieden of de dienst die zij bieden zo goed uitvoeren dat dit echt anders is dan andere aanbieders. Zo kan dus de Tapa daar aan meehelpen. Zo een extra dienst kan bijvoorbeeld Warehousing in Nederland zijn. Dit kan extra reden zijn voor een vrager om de diensten van een bepaalde leverancier te kiezen boven de diensten van een andere aanbieder. 

Toon prioriteiten

Het hebben van Tapa transport kan ook zeker een statement maken. Het feit dat een bedrijf veiligheid van transport hoog op de lijst van prioriteiten heeft voor de vrager vaak ook een goed punt om naar te kijken bij het vragen van een transportdienst. Ook de Warehousing in Nederland kan een teken zijn van beveiliging waarbij de aanbieder laat zien dat de goederen niet enkel onderweg maar ook opgeslagen veilig blijven en dit geeft een goed beeld van hoe een bedrijf met jouw goederen om zal gaan.