goedkope motorverzekering

Als je net je motorrijbewijs hebt en begint met motorrijden, is het een goed idee om een ​​motor te kopen die geschikt is voor je vaardigheidsniveau. Zo leer je vaak motor rijden op een lichte motor die niet te zwaar is in gewicht en in vermogen. Kies dus een motor die niet zwaarder is dan 3 keer je lichaamsgewicht. Daarbij zijn ook andere punten nog van toepassingen om te kijken of een bobber motor wel of niet geschikt is. 

Waarom bobbers geschikt zijn voor beginners

De belangrijkste reden dat een bobber geschikt is voor een beginner is eigenlijk vanwege de uitstraling. Bij een bobber wordt de focus meer op de buitenkant gelegd dan aan de binnenkant. Hierdoor hebben ze minder sterke motoren en zullen ze niet extreem snel gaan. De styling is dus eigenlijk belangrijker dan de prestaties.

Toch zijn er nog genoeg andere redenen waarom beginners voor een bobber kiezen. Ze hebben namelijk een lage zithoogte en als je met beide voeten stevig op de grond kunt staan, krijg je meer vertrouwen. 

Het zal niet gemakkelijk zijn om te leren motorrijden op een te snelle machine. Als je op een gevoelige fiets probeert te rijden, raak je misschien ontmoedigd door de ervaring. Een goede Bobber zal je het gevoel geven dat je altijd de controle hebt. Ze zijn gewoon zoveel gemakkelijker te hanteren dan veel andere motor stijlen.

Welke bobber is geschikt voor een beginner

Nu je dus weet dat een bobber geschikt is voor beginners, is het wel zo handig om te weten welke motor precies het beste is. Zo is er namelijk enorm veel keus. Je kan voor de Suzukki bobber gaan  maar ook voor de Harley Davidson bobber. Of wat denk je van de Kawaski 750. Eigenlijk is er niet persé, één goede motor. Dit is namelijk per persoon en wens verschillend. Zo is het namelijk ook belangrijk om naar de onderdelen te kijken en naar de duurzaamheid ervan. BIjvoorbeeld bij de Harley Davidson chopper onderhoud kom je er misschien achter dat dit erg duur zal worden. Je kan dan gaan kijken of ze dezelfde items voor een goedkopere prijs hebben of voor een ander merk kijken. Dit geld eigenlijk wel voor de meeste onderdelen dus ook bijvoorbeeld voor de gashandvatten.