Auto rijden

Wanneer je twijfelt over het leasen van een elektrische auto, kijk dan eens naar het elektrische auto overzicht op onze website, elektrischeautolease.nl. Op onze website vind je een overzicht van alle elektrische auto’s in Nederland. Je vindt hier overigens alleen 100% elektrische auto’s. Wij werken landelijk en helpen particulieren, maar ook bedrijven met het vinden van een passende elektrische leaseauto. De elektrische auto’s die je op onze website vind, zijn allemaal lease auto’s. Door gebruik te maken van de filters op de website kun je makkelijk een eigen overzicht maken van elektrische lease auto’s die het beste bij je passen. Zo kun je makkelijk de auto’s met elkaar vergelijken. Als je een keuze hebt gemaakt uit één, of meerdere elektrische lease auto’s dan kun je hiervoor een vrijblijvende offerte aanvragen. 

Een vrijblijvende offerte aanvragen voor een elektrische leaseauto

Zoals gezegd kun je op de website van elektrischeleaseauto.nl terecht als particulier, maar ook bedrijven kunnen gebruik maken van de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wanneer je het formulier op de website invult dan zal een van onze EV (electric Vehicle) experts contact met je opnemen zodat vragen en eventuele wensen nogmaals kunnen worden doorgesproken. Je ontvangt van ons, geheel vrijblijvend, een offerte of de offertes die je hebt aangevraagd. Heb je nog vragen, neem dan contact op met een van onze experts. Ben je blij met de offerte en kies je ervoor om de auto te leasen, dan kunnen wij deze bij je thuis of bij het bedrijf afleveren. 

Wat is het voordeel van het leasen van een elektrische auto?

Zowel voor particulieren als voor bedrijven heeft het leasen van een elektrische auto voordelen namelijk;

·         Je hebt géén groot aankoopbedrag nodig

·         Je hoeft niets aan te betalen

·         Je hoef je over de onderhoudskosten geen zorgen te maken

·         Je kunt na een paar jaar een nieuwe elektrische auto leasen

Elektrischeautolease.nl werkt samen met LeaseCompany. Samen helpen we al jaren opdrachtgevers met het verzorgen van leasecontracten. Dat doen we voor particulieren en voor zakelijke klanten. We geven onpartijdig advies en zorgen voor een oplossing waar je jaren mee vooruit kunt. We weten als geen ander waar je het beste een leasecontract kunt afsluiten voor de elektrische auto die jij op het oog hebt. Bovendien kunnen we je ook advies geven over het soort leasecontract dat past bij jouw situatie. Zeker nu private lease in opkomst is en in sommige gevallen misschien beter bij je past dan zakelijke lease. 

Wat zijn de voordelen van het leasen van een elektrische auto?

Buiten het feit dat je geen onderhoudskosten hoeft te betalen omdat dit bij het leasebedrag in zit, ben je met een elektrische auto een stuk goedkoper uit met de ‘brandstofkosten’. Je kunt je auto opladen aan publieke laadpalen, maar ook kiezen voor het laten plaatsen van een laadpaal bij je thuis. Bekijk dan wel eerst de mogelijkheden en waar je op moet letten zodat de laadpaal nu en in de toekomst past bij de elektrische auto die je rijdt. Wil je nog meer voordeel behalen met je elektrische auto? Dat kan met zonnepanelen. Deze kunnen rechtstreeks worden aangesloten op een slimme laadpaal en zo maak je nog minder kosten voor ‘brandstof’.