Remschijven Renault

Waarschijnlijk vind je het belangrijk dat een schoolreisje sportief, leerzaam en ook een beetje origineel is. Huur een midibus voor schooluitstapje Noord-Holland en ga met de klas naar SnowWorld! Sommige kinderen hebben misschien nog nooit geskied of gesnowboard, hoe leuk is het als ze dit tijdens een schoolreisje zullen leren? Bij SnowWorld zijn er verschillende pakketten te boeken waar er keus is uit diverse activiteiten. De kinderen kunnen spelen in de sneeuw of vrij skiën of snowboarden als ze dit al heel goed kunnen. Voor de kinderen zonder wintersport ervaring zijn er gediplomeerde instructeurs aanwezig die ze de fijne kneepjes van het vak zullen leren. In de midibus passen 27 tot 35 personen. Is de midibus niet groot genoeg voor jouw schoolreisje omdat je met meerdere klassen op pad gaat? Dan kan je ook een dubbeldekker huren voor schoolreis in Noord-Holland. Hier passen maximaal 90 personen in. Daarnaast kan je een partybus voor schooluitje in Noord-Holland huren. Bij dit type bus vind je onder andere een goede geluidsinstallatie, een DJ-booth en rookmachines. Alle bussen zijn tevens te huren inclusief chauffeur.

Educatief schoolreisje

Alleen al in de hoofdstad van Nederland, welke gelegen is in Noord-Holland is ontzettend veel leuks te doen. Er zijn namelijk veel verschillende musea in Amsterdam gevestigd. Een daarvan is het science museum NEMO. Dit museum is erg interactief, waardoor het een ideaal schooluitje is. Er zijn maar liefst vijf verdiepingen vol met experimenten en tentoonstellingen over wetenschap en technologie. Je leert er onder andere hoe bliksem ontstaan, waarom je dingen kan zien die er niet zijn en hoe bruggen werken. Maak tijdens een meerdaags schoolreisje met de bus ook een bezoek aan de Amsterdamse dierentuin ARTIS. Loop een rondje door de dierentuin en ga naar speciale voedermomenten, waarbij dierverzorgers meer vertellen over bijvoorbeeld de zeeleeuw of olifant. Dit is zowel een gezellig dagje uit als een educatieve dag. ARTIS stelt lesmateriaal beschikbaar voor schoolgroepen, waarmee je meer zult leren over dieren en planeten.

Verkade Experience

Nog een origineel uitstapje tijdens een schoolreisje is een bezoek aan de Zaanse Schans. Ga met de kinderen op ontdekkingstocht langs verschillende huisjes van ambachtslieden en molens waar vroeger verschillende producten werden geproduceerd. Zo heb je bij de Zaanse Schans bijvoorbeeld een oliemolen en een verfmolen. Kom erachter hoe mensen vroeger leefden en kruip achter het weefgetouw bij een molenaar. Bij de Verkade Experience kom je erachter hoe de lekkerste chocolade en koekjes gemaakt worden in de fabriek. Maak je eigen chocoladewikkel en kruip in de huid van een Verkademeisje. Kortom, genoeg te beleven tijdens een uitstapje met de klas in Noord-Holland! Twijfel je nog welke bus het meeste geschikt is voor jouw schoolreisje maar wil je zeker een schoolreis bus huren Noord-Holland? Je kan dan nu bij https://ikwileengoedkopebushuren.nl meerdere schoolreis bus offertes in één keer aanvragen en de meest voordelige uitkiezen Vul nu het busofferte aanvraag formulier in en ontvang per e-mail een overzicht van bus offertes. Deze zijn afgestemd op jouw eisen en het aanvragen hiervan is gratis en vrijblijvend.