Ben jij al die saaie uitjes met een familie weekend ook zo beu, en mag jij deze keer het touw in handen nemen? Gooi het dan deze keer over een andere boeg en organiseer wat stoere uitjes voor de hele familie. Hiermee laat je ze kennis maken met activiteiten die adrenaline geven, maar ook mooie herinneringen met zich meebrengen. Voorbeelden zijn motorrijden Motor verkopen, icekarten of gewoon karten, kanoën, skydiven, pijl en boogschieten en paintballen. Paintballen zullen de oma’s en opa’s niet aan meedoen, maar dan kunnen zij lekker aan de zijlijn met een kopje koffie van het mooie weer genieten.

Voor de kleine familieleden

Natuurlijk begrijpen we dat voor de kleine nichtjes en neefjes zulke uitjes niet mogelijk

zijn. Voor de kinderen is het leuk om samen met de mama’s die liever niet meedoen naar een indoor speelparadijs te gaan, een dagje te gaan zwemmen, of naar de dierenboerderij te gaan. Zo is er voor ieder wat wils en dan zijn de kinderen ook weer blij! Wanneer je besluit om met de hele familie naar een zwemparadijs te gaan is er uiteraard ook wat uitdaging met de verschillende glijbanen. Vergeet ondertussen ook de spelletjes, puzzels, kleurplaten, stiften en films niet, hier maak je de kleine kinderen ook erg blij mee tijdens een familie weekend.

Voor de oudere familieleden

Natuurlijk voor de aanwezige familieleden die wat op leeftijd zijn voor deze uitjes, moet er ook wat leuks te doen zijn. Jeu des boules, bingo, kaarten en wandelen maak je ze al heel blij mee, dus maak een wisselende planning zodat het voor iedereen een leuke midweek of weekend kan worden. Dan kun jij in de planning ook jouw motor rijtocht motor verkopen inplannen. Tot slot vinden opa’s en oma’s het heerlijk om met alle familieleden lekker een dag af te sluiten door samen uiteten te gaan of in het vakantiehuisje te dineren, want het is toch heerlijk, samen met de hele familie een weekend doorbrengen?