Afgelopen maand heb ik bij Verkeersschoolwesseldijk mijn heftruckcertificaat certificaat gehaald. Mijn baas gaf mij de mogelijkheid om door te groeien en maandelijks meer geld te verdienen. Inruil daarvoor moest ik man certificaat halen bij Wesseldijk. Het is een bedrijf dat erg allround is. Ze bieden meer dan 600 opleidingen aan. Dat is erg veel en daarnaast hebben ze ook nog eens een fantastische service. 

De kosten waren geheel voor mijn baas. Desondanks waren ze toch erg voordelig en als je het vergeleek met overige verkeersscholen al helemaal. Het is daarom ook echt een aanrader om hier jouw heftruckcertificaat te halen. Doordat ze vestigingen in Tiel, Ede, Nijmegen en Arnhem hebben, is er altijd wel een locatie voor jou in de buurt. heftruckcertificaat

Code 95

Zodra je het certificaat haalt telt het ook mee voor 7 uren in de Code 95 nascholing voor beroepschauffeur. Indien je nog opzoek bent naar een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is? Dan ben je hier op het juiste adres. Alles is netjes verzorgd en er komen geen extra kosten bij kijken. Neem daarom een kijkje op de website voor meer informatie. Ze zijn voor vragen ook telefonisch bereikbaar en via de mail.