https://www.taxiaria.nl/

In de zomer hebben wij met een schuurfeest dat we hadden buiten het centrum van Doetinchem een taxi besteld. Het was noodzakelijk om dit te doen omdat we als laatste vertrokken op het schuurfeest. We hebben het erg gezellig gehad tijdens het schuurfeest en de avond werd nog beter afgesloten door de fijne taxi waarin we een rit hadden.

https://www.taxiaria.nl/

We besloten maar om contact op te nemen met een taxi

Door de vele drankjes die we hadden genuttigd waren we compleet de tijd vergeten. Dat was ook reden dat de persoon waarmee we zouden meerijden naar huis allang vertrokken was. Hij vond het wachten voor het huis, wat wij goed begrijpen, te lang duren. We nemen het daarom ook niet kwalijk dat hij vertrokken is. Hij heeft ons ook nog meerdere keren gebeld maar de beide telefoons van ons waren al leeg op dat moment. Daarom besloten we om contact op te nemen met https://www.taxiaria.nl/.

https://www.taxiaria.nl/

Nog een leuk gesprek gehad met de chauffeur van https://www.taxiaria.nl/

Toen we contact opnamen met Taxi Aria voor een rit naar het centrum van Doetinchem om 5 uur s ’nachts,  nam de taxi gek genoeg gelijk op. We vonden het fijn dat ze op dat tijdstip goed te bereiken waren want we leende de telefoon van een voorbijganger. De taxi was er vanaf Doetinchem binnen een kwartier en daar waren we ook erg tevreden over. Het was in onze ogen dan ook nog best een stukje rijden. Gelukkig ging de heenreis snel voorbij, dat kwam mede door de drank maar ook door de zeer vriendelijke taxichauffeur waar we nog een leuk gesprek mee hebben gehad. De prijs van de rit vonden we in onze ogen nog wel meevallen. Misschien kwam dat deels ook omdat we de prijs door tweeën deelden.