Operational lease

Zelf heb ik een jaar geleden voor Operational lease gekozen en ik ben nog steeds heel erg blij met die keuze. Ik was een eigen bedrijf gestart en daarom moest ik opeens vaak op pad om langs te gaan bij klanten. Mijn vrouw en ik deelde eerst een kleine auto, maar wij kwamen er al snel achter dat dat erg onpraktisch was. Omdat ik zo vaak de auto nodig had, kon zij hem nauwelijks meer gebruiken. Wij besloten daarom dat het tijd werd om een extra auto aan te schaffen. Omdat ik langs klanten ga, vind ik het belangrijk dat ik in een mooie wagen aan kom rijden.

Auto

Is Operational lease iets voor jou?

Aangezien ik net mijn bedrijf had opgestart had ik nog niet de financiële middelen om een nieuwe bedrijfswagen te kopen. Daarom heb ik rond gezocht op het internet naar verschillende opties en zo kwam ik bij Operational lease uit. Dat was voor mijn situatie een ideale oplossing. Ik besloot om verschillende bedrijven te vergelijken die dit aanboden. Ik vind het altijd fijn om van te voren alle opties te bekijken. Op die manier weet jij zeker dat jij uiteindelijk voor het juiste bedrijf kiest. Nadat ik me helemaal te hebben verdiept in alle bedrijven, kwam ik tot de conclusie dat Financiallease.nl mij het meeste aansprak.

Auto

Rij ook in een gloednieuwe wagen

Ik besloot contact met het bedrijf op te nemen om te kijken wat zij voor mij konden betekenen op het gebied van Operational lease. Een vriendelijke medewerker nam de telefoon op en vroeg waar hij mij mee kon helpen. Samen met hem besprek ik verschillende opties die het bedrijf aanbood. Alles werd heel duidelijk en goed uitgelegd. Voor dat ik het wist had ik mijn nieuwe bedrijfswagen voor de deur staan en kon ik zo naar mijn klanten rijden.