F 150 velociRaptor

De F 150 velociRaptor is perfect om te hebben. Zelf was ik al een tijdje druk opzoek naar een geschikte auto. Niet zozeer een auto die wat kleiner is, maar meer het feit dat het een robuuste auto moet worden. Ik ben zelf werkzaam in de horeca en dan is het erg belangrijk dat ik alle boodschappen eenvoudig en snel mee kan vervoeren. Dit houdt dan ook meteen in dat de auto een stuk groter moet zijn. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een geschikte garage. In een mum van tijd kwam ik terecht op de website van v8supercars.nl.

De F 150 velociRaptor bekeken

F 150 velociRaptor

Voor mij was het maken van een keuze al snel gedaan. Ik wilde maar al te graag een proefrit maken met deze auto. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om deze garage te bezoeken. Bij binnenkomst werd ik hartelijk welkom geheten en kon ik met een gerust hart rondkijken.

Wat een geweldige auto

Het moment dat ik in de auto mocht zitten en de sleutel kon omdraaien gaf het mij een zeer goed gevoel. Het geluid wat je hoorde is perfect en dan heb ik het nog niet gehad over de kracht die de auto heeft. Zo heb ik er na een nachtje over slapen ervoor gekozen om deze auto te kopen. Gelukkig werd ik wederom zeer goed geholpen en dat gaf mij echt een goed gevoel. Nu kan ik in ieder geval zonder problemen eindelijk boodschappen halen voor de zaak.