De BMW 3 serie is een zeer geliefde auto. Ben jij ook fan van deze auto en wil jij een BMW 3 serie kopen? Dan is het aan te raden om eerst dit artikel te lezen. In dit artikel geven we namelijk nog even wat extra informatie over de 3 serie. 

De eerste generatie BMW 3 serie was er al in 1975. Deze variant was de opvolger van de BMW 02-reeks en had als modelcode E21. Dit model is er alleen als tweedeurs sedan. Pas toen de volgende variant in 1982 uitkwam had men ook de mogelijkheid om te kiezen voor een vierdeurs. Tevens kwam toen ook de touring variant op de markt. Dit was het begin van de vele mogelijkheden die BMW later nog zou gaan aanbieden. Zo is er anno 2020 bijvoorbeeld ook een hybride variant van de 3 serie.

Mocht jij de BMW 3 serie aan willen schaffen, dan is het verstandig om dit bij de dealer te doen. Weet jij niet bij welke dealer je het beste kunt zijn? Maak dan gebruik van ViaBovag.nl. Deze website zorgt ervoor dat jij aan de hand van al jouw eisen bij een geschikte dealer uitkomt.

Een BMW 3 serie leasen

Wil jij een BMW 3 serie rijden zonder dat je hier in een keer een flink bedrag voor neer moet leggen? Kies dan voor private lease! Weet jij niet goed wat private lease inhoudt? Lees dan onderstaande informatie, hier brengen wij namelijk wat private lease voor en nadelen in kaart.

Het grote voordeel aan private leasen is dat je een gloednieuwe auto kunt rijden voor een vast maandelijks bedrag, dit bedrag is inclusief wegenbelasting en verzekeringen. Je wordt dus als het ware volledig ontzorgd. Het nadeel is echter dat de auto uiteindelijk niet van jou wordt, je huurt hem dus eigenlijk voor een bepaalde periode.