blanke lak auto

Stel je eens voor. Je hebt net je hele auto gelakt en 2 dagen daarna is alles vies, slordig en druipt de kleur al af. Dan is je dag lakken voor niks geweest, maar gelukkig is er blanke lak.

Het beschermt de lak die je de dag eerder op de auto hebt gedaan. Je ziet de lak niet, dus je kunstwerk die je met de andere lak hebt gebruikt niet verpest wordt.

blanke lak auto

Hoe werkt het?

Hoe gebruik je blanke lak? Het werkt als volgt: eerst zorg je er natuurlijk voor dat de kleuren die je wilt erop zitten.  Vervolgens pak je de bus en zorg dat overal waar je de kleur lak hebt gespoten ook blanke lak komt. Zorg dat je de auto of ander vervoer zeker een dag laat staan, dat mag zeker buiten, maar als de auto in een garage kan staan is het nog beter. Als je ermee gaat reden is er een kans dat het eraf valt. 

Waardoor blijft de auto schoon als er iets opvalt? Dat komt omdat blanke lak alles afstoot en met bijna niks vermengd. Daardoor blijft de vaak schoon en blijft er mooie glans op zitten. Dit is een groot voordeel voor je. Door de blanke lak hoef je minder vaak je auto naar de wasmachine te brengen en blijft hij er als nieuw eruit zien. Je moet wel oppassen met de lak. Het kan namelijk giftige stoffen bevatten en als je die in je neus krijgt is dat geen prettig gevoel en als je dat te veel in je lichaam krijgt is niet goed voor je gezondheid.