QSP

Wanneer je aan races gerelateerde producten zoekt, kun je deze vinden bij QSP products. Voorheen werden deze artikelen gemaakt en gebruikt in de racerij. Tegenwoordig echter, worden de QSP producten ook geleverd aan verschillende industrieën, automotive en in de maritime sector. Deze creaties hebben echter ook een groot marktaandeel in de landbouwsector. Lucht- en koeloplossingen, olie- en brandstofsystemen en elektrische componenten hebben met QSP vele mogelijkheden.

Landbouw

Om de producten op de website te vinden, is het mogelijk deze in één oogopslag te zien. De agrarische sector heeft vooral behoefte aan koelingscomponenten, leidingwerk voor brandstof etc., koppelingen, nippels en siliconen slangen.

QSP Products

Siliconen slangen

QSP heeft alle mogelijke siliconen slangen voor in de landbouw. Er moet dan gedacht worden aan een lucht- of watersysteem. Siliconen slangen worden vaak gebruikt om de rubber slang te vervangen. De reden is, dat een siliconen slang veel duurzamer is. Deze slangen zijn bestand tegen allerlei soorten vloeistoffen, temperatuurverschillen, drukverschillen en ozoninvloeden. De levensduur van siliconen is lang, deze producten worden niet poreus of hard, zoals wel het geval kan zijn bij een rubberen exemplaar. De mogelijk om een slang op maat te krijgen is een pré. Ook kan een complete set worden aangeschaft.

Collectiebles

Gordel

QSP product verkoopt niet alles maar onderdelen voor auto’s en machines maar heeft ook een prachtige collectie schaalmodellen van antieke auto’s. Fraaie modellen die helemaal met de hand worden vervaardigt. Verkrijgbaar als “Factory built” model of een “ready to paint” exemplaar.

De factory built modellen worden voorzien van de standaard kleur. Deze zijn echter ook verkrijgbaar in iedere andere gewenste tint. Uiteraard tegen meerprijs. Een aantal van deze schaalmodellen worden gemaakt naar voorbeeld van de volgende merken.

  • Ferrari
  • Bugatti
  • Landrover en Alfa romeo
  • Triumph en Rolls Roys

Wil je meer informatie over deze collectiebles, dan kun je contact opnemen met QSP. Kijk voor alle informatie op de website.