De naam zegt het eigenlijk al: een ‘Opticlimate’ oftewel een optimaal klimaat! Het is een watergekoelde airconditioner voor binnen en is van verschillende gemakken voorzien. Zo kan het bijvoorbeeld koelen, maar ook verwarmen, ontvochtigen en filteren. Op deze manier kunt u voor uw planten het beste klimaat realiseren binnen de muren. Overigens wordt er zo min mogelijk stroom verbruikt door de Opticlimate.

Gebruik
De Opticlimate 3500 PRO2 kunt u middels een afstandsbediening alle processen volautomatisch verlopen en tevens volgen. Daarnaast kunt u de minimum en de maximum temperatuur instellen welke zullen koelen en verwarmen naar de ingestelde temperaturen. Op deze manier worden de temperaturen niet overschreden. De uitgang van de Opticlimate sluit je aan op het riool, zodat het water afgevoerd kan worden.

Het is een aanschaf waar u zeker iets aan hebt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiekosten, want met deze Opticlimate wordt het klimaat voor u geregeld zonder dat dit teveel stroom kost. opticlimate co2