Als je de voordelen van de originele Volkswagen Polo velgen afzet tegen het gebruik van imitatie velgen, dan is het eigenlijk een wonder dat er nog mensen gebruik maken van replica’s. Want zo evident zijn de voordelen van het gebruik van de originele velgen. En dat zowel op het gebied van uitstraling als op het gebied van veiligheid.

Meer veiligheid als je kiest voor de originele Volkswagen Polo velgen

Veiligheid is een groot goed als het gaat om auto’s. Het remvermogen speelt een rol bij die veiligheid en het remvermogen van jouw Polo is met originele velgen behoorlijk groter. De velgen vinden bovendien veel beter aansluiting bij de auto. Het past allemaal perfect waardoor vervelende vibraties uitblijven. De echte VW Polo velgen zijn bovendien gemaakt van de beste materialen. Bovendien gaat er geen velg de deur uit voor die uitvoerig is getest. Bovendien zijn de Volkswagen Polo velgen speciaal ontwikkeld voor de Polo, een replica is niet meer dan een mal, gemaakt van inferieure materialen.

Velgen die heel erg goed tegen een stootje kunnen

Met de echte Volkswagen Polo velgen is je Polo voorzien van velgen die tegen een stootje kunnen. Je neemt drempels en putten met een lach om je gezicht, heb jij imitatie velgen dan is dat wel anders. De levensduur van de originele velgen is dan ook veel langer dan die van imitatie velgen. De Volkswagen Polo verdient ook alleen de beste velgen. Het maakt de auto helemaal af en compleet. De auto heeft een sportieve uitstraling en dat wordt met de echte velgen alleen maar benadrukt. Want ook met het blote oog zie je het verschil tussen originele en imitatievelgen overduidelijk. Voeg daarbij de ruime veiligheidsmarge die de echte velgen je bieden en je zou wel gek zijn om voor replica’s te kiezen. Doe dat dus ook niet.