Rijdt u elektrisch? Ik ook en zo ook velen anderen natuurlijk. Rijdt u niet elektrisch maar veel mensen in uw omgeving / bij het bedrijf waar u werkt (of uw eigen bedrijf natuurlijk), dan bent u nog steeds op het goede adres. Ik zal u hier wat informatie geven over een zakelijke laadpaal

Met een zakelijke laadpaal kunnen uw medewerkers, bezoekers en klanten hun elektrische auto bij uw bedrijf (of het bedrijf waar u werkt) opladen. Dit is handig voor wanneer ze ver moeten rijden, dan is de auto weer helemaal opgeladen voor een voorspoedige terug rit. Tijdens de tijd dat het nodig is om te vergaderen, te lunchen of het bedrijf te laten zien, wordt de auto weer opgeladen. Hier hoeft dus niet maar naar om gekeken te worden. Engie biedt verschillende opties en kijkt samen met de klant naar welke laadpaal het beste past bij uw bedrijf. 

Ook plaats Engie zakelijke laadpalen voor bezoekers. Hiervoor zijn er weer aparte opties te vinden op de site en ook hiervoor kijken ze samen naar wat de beste oplossing is. Er is een mogelijkheid voor laadpassen voor de bezoekers zodat ze makkelijk hun elektrische auto kunnen laden aan uw laadpaal zonder extra kosten. Als u de paal op eigen grond wilt zetten dan gaat dat zonder problemen. Als u de paal op gemeentelijke grond wilt plaatsen heeft u hier een vergunning voor nodig. 

Ik hoop dat dit vast een beeld geeft over zakelijke laadpalen. Kijk voor meer informatie op Engie.